​Kontakt Byens Kloak Service A/S: 40 450 220

tjek Døgnvagt

tjek Medlem af Danske Kloakmestre​

tjek Varetager hele processen​

DØGNVAGT

40 450 220​

Fedtudskiller tømmes efter fast aftale

En fedtudskiller skal med jævne mellemrum tømmes, og det kan dit lokale kloakfirma hjælpe dig med.

Hos BKS Byens Kloak Service A/S kan vi tilbyde en fast ordning, hvor vi kommer forbi og tømmer din fedtudskiller. Vi tilbyder kun denne service til erhvervsdrivende, og vi henvender os til dig, der driver restauration eller lignende i områderne omkring Esbjerg og Varde.

Funktioner i en fedtudskiller

Hvis der er meget fedt i spildevandet, kan det sætte sig i kloakkerne og tilstoppe dem. For at undgå dette problem, er der lovkrav om, at fedt eller olie fra virksomheder, som eksempelvis restauranter og kantiner, skal stoppes, inden det løber ud i kloakkerne. Det kan en fedtudskiller sørge for, at det ikke gør.​

En fedtudskiller er en beholder, der tilbageholder alt fedt, og den forhindrer dermed at fedtet løber ud i kloakkerne. For at en fedtudskiller virker optimalt, skal den tømmes jævnligt. Alt efter virksomhedens størrelse er det typisk passende at tømme den hver eller hver anden måned.

Vil du vide mere om hvilken ordning, vi kan tilbyde?

Er du interesseret i at samarbejde med os om en fast tømning af din fedtudskiller , er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon 40 45 02 20 eller på e-mail bks@bks-as.dk.

​​

Byens Kloak Service A/S

Ingemanns Alle 44

6700 Esbjerg

Telefon: 40 450 220

E-mail: bks@bks-as.dk

CVR: 36985984​