Vi udfører professionel kloakspuling for dig

Oplever du i øjeblikket problemer med kloakken? Så kan der være behov for en kloakspuling. Heldigvis er du landet det helt rigtige sted. Ved Byens Kloak Service løser vi nemlig alle opgaver indenfor kloakservice. Bor du i Esbjerg og omegn, står vi klar til at hjælpe dig.

En stoppet kloak er altid frustrerende og kan på den lange bane give store problemer. Hvis du har svært ved selv at løse problemet, står vi klar til at hjælpe dig. En kloakspuling kræver nemlig faglig ekspertise og mange års erfaring.

Det er vigtigt at reagere i tilfælde, hvor du har en tilstoppet kloak. Vi holder døgnåbent og hjælper med at varetage hele processen, så du får det resultat, du har brug for. Alle vores opgaver skræddersys ud fra de enkelte kunders behov og ønsker ved en rensning af kloak.

Vi kan tilbyde:

  • Slamspuling
  • Tankrensning
  • TV-inspektion
  • Spuling af kloak
  • Rodskæring
  • Fedtudskiller

En effektiv kloakspuling

Ved Byens Kloak Service er det vigtigt for os, at vi er omhyggelige og grundige hele vejen igennem. Udover, at det øger arbejdets kvalitet, så giver det også anledning til højere kundetilfredshed.

En kloakrensning kan foregå på flere forskellige måder. Noget af det, vi særligt har haft held med igennem tiden, er kloakspuling. Herigennem kommer vi problemet til livs, uanset hvilket stoppet afløb det drejer sig om. Hos os kan du altid forvente en høj kvalitet. For os er det nemlig vigtigt, at resultatet holder længe, så du ikke skal bestille en ny tid igen om et par måneder eller kæmpe med vedligeholdelse.

Med den rette kloakspuling kan vi fjerne eventuelle rørproblemer i kloakkerne. Som erfaren kloakmester har vi det udstyr, der skal til for at udføre et grundigt stykke arbejde.

Mangler du informationer?

Har du yderligere spørgsmål, eller er du interesseret i en pris? Vores priser afhænger af opgavens omfang og den enkelte kundes behov. Derfor hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 40 450 220, eller skriv en e-mail til bks@bks-as.dk for et uforpligtende tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud på kloakservice

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring  inden branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetssikret kloakservice
​udført af grundig kloakmester

​Når kloakker skal serviceres, er grundighed og omhyggelighed to helt centrale elementer. ​Derfor lægger vi stor vægt på at sikre kvaliteten af den kloakservice, som vi udfører for vores kunder. Du kan med andre ord være sikker på, at alt vores arbejde bliver udført i høj kvalitet.

Døgnvagt ved kloakservice

Vi kører ud døgnet rundt, såfremt du står med en akut skade på din kloak.

Kvalitetsbevidst service

Hos Byens Kloak Service A/S er du sikret den bedste service hos os.

Varetager hele processen

Vi varetager alle typer opgaver inden for kloakering og anlæg.

Få et uforpligtende tilbud
​af en kvalitetsbevidst kloakmester

​​Du er velkommen til at kontakte vores kloakmester for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud på kloakservice. Du kan ringe på telefonen eller sende os en e-mail.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Byens Kloak Service A/S 

Ingemanns Alle 44, 6700 Esbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR: 36985984

Kontakt os

Telefon: 4019 0905

E-mail: bks@bks-as.dk

Bestil kloakservice i dag

Døgnservice

Døgnvagt ved kloakservice.

Ring i dag for akut hjælp.

Mails besvares alle dage.