Stoppet afløb? Hjælpen er nær

Har du problemer med et stoppet afløb? Så er hjælpen nær. Ved Byens Kloak Service løser vi alle former for kloakarbejde uanset opgavens omfang. Bor du i Esbjerg og omegn, står vi klar til at hjælpe. Oplever du problemer med et stoppet toilet eller et tilstoppet afløb i et bad, køkken eller andre steder? I stedet for selv at kæmpe med at få problemet løst, kan du kontakte os. Indimellem viser det sig nemlig, at der kan være tale om større problemer, end hvad du selv har mulighed for at løse.

Vi hjælper både private kunder, virksomheder og institutioner med kloakservice. Alle vores opgaver bliver skræddersyede til de enkelte kunder, så er vi er sikre på, du får den nødvendige service og de rette resultater.

Vi kan tilbyde:

  • ​Rensning af kloak
  • Spuling af kloak
  • Tankrensning
  • Slamsugning

Alt du skal vide om et stoppet afløb

Et stoppet afløb kan komme i mange afskygninger. I tilfælde, hvor du oplever, at kloakken lugter, at vandet ikke løber ud i risten, eller at toilettet er stoppet, skal du kontakte os med det samme. Bliver der ikke gjort noget i tide, kan det ende med at give store og meget omfattende problemer.

Når vi tager os af stoppede afløb, bruger vi blandt andet TV-inspektioner som hjælpemidler. Her sender vi et videokamera ned i kloakrøret for bedre at lokalisere problemet. På den måde kan vi mange gange undgå en større opgravning, hvis vi ender med at reparere kloakken.

Uanset om vi skal reparere et kloakrør eller etablere helt nye kloakker, så står vi altid til rådighed. For os er omhyggelighed og grundighed to afgørende faktorer, der skal resultere i høj kvalitet og kundetilfredshed.

Mangler du informationer?

Hvis du mangler yderligere informationer om den kloakservice, vi kan tilbyde, hører vi meget gerne fra dig. Har du en stoppet kloak, sørger vi for, at din kloak virker, som den skal igen.Ring til os på telefon 40 450 220, eller skriv en e-mail til bks@bks-as.dk for et uforpligtende tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud på kloakservice

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring  inden branchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetssikret kloakservice
​udført af grundig kloakmester

​Når kloakker skal serviceres, er grundighed og omhyggelighed to helt centrale elementer. ​Derfor lægger vi stor vægt på at sikre kvaliteten af den kloakservice, som vi udfører for vores kunder. Du kan med andre ord være sikker på, at alt vores arbejde bliver udført i høj kvalitet.

Døgnvagt ved kloakservice

Vi kører ud døgnet rundt, såfremt du står med en akut skade på din kloak.

Kvalitetsbevidst service

Hos Byens Kloak Service A/S er du sikret den bedste service hos os.

Varetager hele processen

Vi varetager alle typer opgaver inden for kloakering og anlæg.

Få et uforpligtende tilbud
​af en kvalitetsbevidst kloakmester

​​Du er velkommen til at kontakte vores kloakmester for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud på kloakservice. Du kan ringe på telefonen eller sende os en e-mail.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Byens Kloak Service A/S 

Ingemanns Alle 44, 6700 Esbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR: 36985984

Kontakt os

Telefon: 4019 0905

E-mail: bks@bks-as.dk

Bestil kloakservice i dag

Døgnservice

Døgnvagt ved kloakservice.

Ring i dag for akut hjælp.

Mails besvares alle dage.