​Kontakt Byens Kloak Service A/S: 40 450 220

tjek Døgnvagt

tjek Medlem af Danske Kloakmestre​

tjek Varetager hele processen​

DØGNVAGT

40 450 220​

​Rodskæring kan afhjælpe problemer i kloakken

Der opstår jævnligt problemer i kloakkerne. Opstår der problemer med rødder i din kloak, må du have fat i din lokale udbyder af kloakservice, som kan hjælpe dig med en rodskæring.

Hos BKS Byens Kloak Service A/S kan vi hjælpe dig, hvis du har problemer med rødder i kloakken. Vi kan tilbyde dig rodskæring og en efterfølgende strømpeforing. Vi opererer i områderne omkring Esbjerg og Varde, og vi henvender os til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Er der rødder i kloakken, skal der rodskæring til

Det er ikke usædvanligt, at nærliggende trærødder giver problemer i en kloak. Trærødder kan nemlig vokse ind i kloakken og forårsage skader. I sådanne tilfælde kan vi afhjælpe problemet ved at foretage en rodskæring, hvor vi slår rødderne i stykker og fjerner dem med en rodskærer.​

For at sikre at problemet ikke gentager sig efter rodskæringen, kan vi efterfølgende lave en strømpeforing af kloakken, så andre rødder ikke kan trænge derind efterfølgende. Det er et mindre projekt, og vi behøver ikke at grave hele din have op for at lave en strømpeforing af din kloak.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Er der problemer med din kloak, kommer vi meget gerne ud til dig og laver et tilbud på rodskæring. Vi vejleder dig også gerne over telefonen. 

Derudover har vi også mulighed for at foretage en tv-inspektion, hvor vi kan se, hvor stor opgaven er. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 45 02 20 eller til at sende en e-mail til bks@bks-as.dk.

Byens Kloak Service A/S

Ingemanns Alle 44

6700 Esbjerg

Telefon: 40 450 220

E-mail: bks@bks-as.dk

CVR: 36985984​