​Kontakt Byens Kloak Service A/S: 40 450 220

tjek Døgnvagt

tjek Medlem af Danske Kloakmestre​

tjek Varetager hele processen​

DØGNVAGT

40 450 220​

Slamsuger til slamsugning i Esbjerg

​Byens Kloak Service i Esbjerg har en slamsuger til alle former for slamsugning, herunder rensning og tømning, men vi udfører også ARD-transport og rodskæring.

Ved rodskæring kan vi efterfølgende tilbyde strømpeforing for at forhindre en gentagelse. Vores slamsuger kommer gerne ud til husejere, virksomheder og offentlig institutioner.

Vores slamsuger kan udføre en række forskellige opgaver

Vi kan udføre slamsugning og en række relaterede opgaver som for eksempel:

  • Tømning af fedtudskiller
  • Tømning af olieudskiller
  • Tømning af septiktanke
  • Rodskæring af rødder

Vi kan således tilbyde slamsugning, hvis din kloak stopper til; og hvis der er usikkerhed om, hvorfor den stopper til, kan vi tilbyde TV-inspektion, når vores slamsuger er færdig, således vi kan lokalisere problemet som potentielt kan være et brud, et hul eller rotter.

Vores lange erfaring med slamsugning gør os godt rustet til at varetage alle typer af opgaver inden for slamsugning og tankrensning, og vores slamsuger kan udføre både store og små opgaver. 

Vi lægger desuden vægt på grundighed og omhyggelighed, og derfor gør vi altid vores yderste for at sikre dig det bedst mulige resultat.​

Kontakt os for at få et tilbud

​Hvis du ønsker at høre mere om muligheden for at få slamsugning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på et besøg af en slamsuger. Vi dækker området fra Varde, Esbjerg, Vejen ned til Ribe.

Byens Kloak Service kan altid kontaktes telefonisk på 40 45 02 20 eller skriftligt på bks@bks-as.dk

Byens Kloak Service A/S

Ingemanns Alle 44

6700 Esbjerg

Telefon: 40 450 220

E-mail: bks@bks-as.dk

CVR: 36985984​