​Kontakt Byens Kloak Service A/S: 40 450 220

tjek Døgnvagt

tjek Medlem af Danske Kloakmestre​

tjek Varetager hele processen​

DØGNVAGT

40 450 220​

​Tankrensning med ADR-slamsuger i Esbjerg

​Byens Kloak Service tilbyder alle former for tankrensning med en ADR-godkendt slamsuger. Slamsugning og tankrensning kan ske af alle typer af tanke, herunder af tanke på skibe og platforme i Esbjerg og mange andre steder. Vores slamsuger kan udføre både store og små opgaver.

Stor erfaring med tankrensning af alle typer af tanke

​Vi har mange års erfaring med forskellige former for tankrensning. Det medfører, at vi hurtigt og effektivt kan rense tanke for slagger og andre restprodukter som blandt andet spildolie og forurenet vand. Derpå bortskaffer vi affaldet ved at køre det til et certificeret behandlingsanlæg.

Vores lange erfaring med tankrensning gør os med andre ord godt rustet til at varetage alle typer af opgaver inden for tankrensning. 

Vi lægger samtidig vægt på grundighed og omhyggelighed i alt vores arbejde, og derfor gør vi naturligvis vores yderste for at sikre dig det bedst mulige resultat. 

Udover tankrensning kan vi også tilbyde slamsugning, tømning og rensning af blandt andet fedtudskillere, olieudskillere, brændstoftanke og septiktanke.

Samt alt andet, der skal suges, tømmes, spules og renses, hvilket kan være for private husejere, virksomheder og offentlige institutioner.

Ring for at høre mere om løsninger

​Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Du kan ringe til os på telefon 40 45 02 20, men du kan også skrive til os på bks@bks-as.dk.

Byens Kloak Service A/S

Ingemanns Alle 44

6700 Esbjerg

Telefon: 40 450 220

E-mail: bks@bks-as.dk

CVR: 36985984​