​Kontakt Byens Kloak Service A/S: 40 450 220

tjek Døgnvagt

tjek Medlem af Danske Kloakmestre​

tjek Varetager hele processen​

DØGNVAGT

40 450 220​

TV-inspektion ved revner, brud eller rotteangreb

​Byens Kloak Service i Esbjerg anbefaler TV-inspektion med henblik på at lokalisere problemet, hvis der er mistanke om for eksempel revner, brud eller rotteangreb i din kloak.

Vi kan montere en rottespærre i udløbet i skelbrønden, hvis der er rotteangreb. TV-inspektion kan også ske i forbindelse med køb og salg af en ejendom, hvis for eksempel køber vil sikre sig imod uheldige oplevelser.

Vi afslutter en inspektion med en rapport

​Vi laver efterfølgende en kloakrapport og en plantegning, der viser hvor skaderne er. Vi kan derpå anmelde skaden til forsikringsselskabet og indsende de nødvendige bilag, som forsikringen ønsker at modtage.

Det vil typisk være en kloakrapport, en plantegning og billeder fra den udførte TV-inspektion samt et prisoverslag eller et konkret tilbud. Vi sikrer, at du kan følge med i sagsbehandlingen, og derfor vil du blive sat på som "CC" i all e-mails.

Vi besidder stor erfaring inden for TV-inspektion, og derfor har vi efterhånden varetaget en bred vifte af arbejdsopgaver i Esbjerg og omegn.

Vi har i det hele taget hjulpet utallige husejere, og det betyder, at vi er de rette til at udføre inspektion af dine kloakker. TV-inspektion sker i forhold til DTVK's vedtægter.

Kontakt os for at få et tilbud på TV-inspektion

​Hvis du ønsker at få flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Byens Kloak Service for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes telefonisk på 40 45 02 20 eller skriftligt ved henvendelse til bks@bks-as.dk.​

Byens Kloak Service A/S

Ingemanns Alle 44

6700 Esbjerg

Telefon: 40 450 220

E-mail: bks@bks-as.dk

CVR: 36985984​